Kolonnvägen 16A

Solna , Arenastaden
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 - 1 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett stenkast ifrån Mall of Scandinavia hittar ni ert nya kontor! Inflyttningsklart Q2 2025.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 450 1 000

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

9

Planlösning:

På några våningsplan har vi möjlighet att vara flexibla i kvadratmeter! Allt ifrån ca 484 kvm upp till strax under 1 000 kvm. Berätta för oss hur ni vill ha det! Varje kvadratmeter är noggrant utformad för att optimera utrymmet och främja ett kreativt och effektivt arbetssätt. Välj bland olika storlekar och layouter för att hitta den perfekta utformningen för er verksamhet. Mötesrum är förlagda i mittkärnan och det öppna kontorslandskapet längs med fönsterna. Tack vare de generösa fönsterna i alla väderstreck flödar naturligt ljus in i varje vrå, som skapar en inspirerande och energifylld arbetsmiljö. Den naturliga mötesplatsen för kollegor hittar ni i det stora trevliga pentryt! I entréplan återfinns fastighetens café där ni får hjälp med catering eller att köpa din morgonkaffe som du kan avnjuta på den gemensamma terrassen på plan 8!

Omgivning

Omgivning/natur:

Ballongflygaren är belägen i populära i Arenastaden i Solna. Arenastaden har snabbt blivit ett av regionens mest besökta områden och många stora företag har placerat sina huvudkontor här, bland andra SEB, ICA, Telia, Siemens och Vattenfall.

Kommunikationer

Om du behöver ta dig lite längre finns såväl Solna station som tvärbana och tunnelbanans kommande gula linje på ett par minuters gångavstånd. Med närhet till Frösundaleden och E4 är även vägförbindelserna mer än goda. Dessutom erbjuder vi möjligheten att parkera i vårt garage eller markparkering.
Kolonnvägen 16A

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter