Vasagatan 13A

Centrum , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Hyr charmigt och yteffektivt kontor i centrala Sundbyberg, kan tillträdas omgående

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Utförande

Byggår:

1950

Våningsplan:

5

Planlösning:

Välkommen till kontoret med en blandad planlösning och moderna ytskikt, högt upp i fastigheten med ett härligt ljusinsläpp. Lokalen består av mindre öppna landskap samt två mötesrum och ett välkomnande pentry. I fastigheten finns dessutom en stor takterrass, inredd med härliga möbler i olika sittgrupper, vilket öppnar upp för möten eller bara för att äta lunch eller ta en kafferast i solen. I direkt anslutning återfinns ett stort mötesrum som du som hyresgäst kostnadsfritt kan boka. När arbetsdagen är slut tar ni hissen ned och möts av Sundybergs mysigaste vinbar och andra trevliga restauranger.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag. Med det centrala läget med närhet till både E4 och E18, ger det en enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Markparkering finns utanför huset. 10 pl i garaget

Närservice:

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.
Vasagatan 13A

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter