Esplanaden 1

Centrum , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 354 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Hyr lokal i en f d fabrikslokal från 1800-talet med 5 meter i takhöjd och höga industrifönster

Ytor

  • Total yta:

    1354 m2

Utförande

Byggår:

1911

Våningsplan:

4

Planlösning:

Nu finns möjligheten att hyra en modern, ljus och flexibel kontorslokal med fem meter i takhöjd mitt i centrala Sundbyberg! Lokalen ligger på plan 4, högst upp i fastigheten och har stora industriella fönster vilket gör att man får ett fantastiskt ljusinsläpp. Med två entréer finns goda möjligheter till en extern och en intern del. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med nästa hyresgäst. Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart de tre hyresgästerna i denna fastighet får nyttja. Esplanaden 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer och kanske Sundbybergs mysigaste vinbar. Cykelparkering i anslutning till fastigheten och möjlighet till garageplats och utomhusparkering.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag. Med det centrala läget med närhet till både E4 och E18, ger det en enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Markparkering finns utanför huset. 10 pl i garaget

Närservice:

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.
Esplanaden 1

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter