S:T Ansgars Väg 8

Råsunda , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

19 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor om 19 kvm vid Solna Centrum

Ytor

  • Total yta:

    19 m2

Utförande

Byggår:

1939

Planlösning:

Här finns en ljus och luftig lokal som passar det lilla kontoret. Det charmiga hörnläget erbjuder ett generöst ljusinsläpp. Planlösningen är öppen, komplett med pentry och WC med dusch.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till Sankt Ansgars väg 4-8. Härifrån har du nära till det mesta - allt från shopping i Mall of Scandinavia till fotboll och events på Friends Arena eller picknick i Hagaparken. Kort sagt ett praktiskt och funktionellt boende med hög standard och goda kommunikationsmöjligheter via såväl buss som spårbunden trafik.

Närservice:

Fastigheten byggdes 1939 och stamrenoverades 1992. Här finns 57 lägenheter. Fasad i putsad fasad och sadeltak i tegel. Förråd finns på vinden. Tvättstuga finns på bottenplan. Balkonger finns i till vissa lägenheter. Hiss finns. TV/bredband/ kabel levereras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft. Parkering finns i 1 garage + 28 P-platser. Cykelrum i förråd på gården. Sophantering: Sopnedkast och miljöstugor.

Kommunikationer

Kommunikation: T-bana Solna Centrum, pendeltåg Solna Station, tvärbana och bussar.
S:T Ansgars Väg 8

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter