Mörbyhöjden 1B

Danderyd , Danderyd
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

95 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Trevlig Kontorslokal med perfekt läge i Danderyd!

Möjlighet att hyra denna trevliga kontorslokal som ligger i ett bra läge med gångavstånd till matbutik inom området, Mörby Centrum, Danderyds sjukhus och kommunikationer. Närhet till Roslagsbanans Mörby station och T-banan vid Danderyds sjukhus samt till butiker, SATS gym och service.. Mörbybadet ligger alldeles nedanför och det är nära till Stockholms golfklubb med välkänd golfbana. Från Mörby Centrum tar det med tunnelbanan ca 6 min till Universitetet, ca 9 min till Tekniska Högskolan och ca 15 min till T-Centralen. Lokalen ligger i markplan, granne med ICA Myran och omfattar totalt ca 95m². I entrén möts man av en trevlig och öppen yta som även har en egen wc, lämpligt för att ta emot kundbesök. Vidare utgörs lokalen av 4 st. cellindelade kontorsrum, varav ett är av större karaktär och kan tänkas nyttjas som ett konferensrum. Lokalen har även ett lunchrum med mindre pentry och ytterligare en WC som nås från korridor för verksamhetens personal. Lokalen kan komma att anpassas för nästkommande hyresgäst, i samråd med hyresvärden. Goda parkeringsmöjligheter i direktanslutning till lokalen likväl som i närområdet. Kontakta oss gärna för en visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    95 m2

Utförande

Byggår:

1964

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i ett grönt och trivsamt område med närhet till Mörby Centrum och dess utbud av butiker, mataffärer, restauranger och övriga faciliteter. Edsvikens vatten och Mörbybadet ligger en kort promenad bort och Kevinges golfbana når man enkelt med cykel. Detta är en lokal med ett perfekt läge i hjärtat av Danderyd.

Företag i närheten:

I direktnärhet finns Mörby Centrum och dess utbud av butiker, mataffärer, restauranger och övriga faciliteter. I området finns förskola och populära högstadieskolor, simhall och matbutik. Gångavstånd till fina bad vid Edsviken och Stockholms golfklubb med välkänd golfbana.

Kommunikationer

Från Mörby centrum tar det med tunnelbanan ca 6 min till Universitetet, ca 9 min till Tekniska Högskolan och ca 15 min till T-Centralen. Kommunikationsmässigt finns även Roslagsbanans Mörby station och bussar till hela Norrort vid Danderyds sjukhus.
Mörbyhöjden 1B

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner