Rehnsgatan 16

Vasastan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 318 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Unik lokal på bästa adress!

Mitt i Vasastan ges möjlighet att hyra en unik ateljé/kontorslokal med närhet till allt! Lokalen om totalt 308 m² utgörs i två plan och nås via gatuplan med en välkomnande hall och spiraltrappa. Här möts man direkt av den höga takhöjden som ger en härlig rymd och ljus i lokalen. I en halv trapp upp når ni den övre delen av lokalen, som präglas av bevarade sekelskiftesdetaljer som generös takhöjd (över 3m), vackra golv och höga fönster med djupa nischer. Lokalytan är om ca 110 m² och kan användas som kontor likväl som ateljé. Ytan disponerar en öppen yta för kontorslandskap med utsikt över innergården, två stora kontorsrum varav ena rummet har utsikt över innergården och det andra kontorsrummet har en utsikt ut mot gatan. Vidare, finns även ett kapprum med heltäckande textilmatta samt en nyligen renoverad WC med kakel och klinkers. En trapp ner, via den storslagna spiraltrappan, möts ni av större källarytor om ca 208 m², som kan komma att anpassas utefter er verksamhets önskemål, förberett för ett större kök med en barlucka samt helkaklad WC med dusch. Den stora ateljéytan i källarplanet har även ett större takfönster, som når upp till fastighetens innergård, vilket skapar ett naturligt ljusflöde och således ger goda möjligheter till dagsljus för en lämplig arbetsyta. Parkeringsmöjligheter i direktanslutning till lokalen på gatan. Tillträde kan ske omgående. Lokalen hyrs ut med korttidskontrakt. Kontakta oss gärna för en visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 318

Utförande

Byggår:

1930

Omgivning

Omgivning/natur:

I Vasastan finns närhet till såväl innerstadspulsen som lugnet. Området är känt för sina många parker såsom bl.a. Vasaparken, Observatorielunden, Tegnérlunden och Vanadislunden med fina promenadstråk och motionsspår. Grönska och lummighet i parker kan alltså smidigt kontrasteras med mer puls ifrån flertalet barer, restauranger och caféer. På Rörstrandsgatan finns många populära restauranger och vid Odenplan finns goda shoppingmöjligheter och önskar man ett ännu större utbud av butiker är det bara en kort promenad till Drottninggatan och City.

Kommunikationer

Med lokalens adress tillkommer ypperliga kommunikationer med flertalet innerstadsbussar med knytpunkter vid bl.a. Sankt Eriksplan, Odenplan och Tekniska högskolan. Dessa bussar går frekvent. Tunnelbanans gröna linje stannar vid flera stationer i Vasastan och vid Odenplan finns även pendeltåg. Även flygbussen stannar vid Sankt Eriksplan.
Rehnsgatan 16

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner