Eriksbergsgatan 1A

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 15 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Unik möjlighet att hyra representativa kontorsrum på Östermalm!

Nu ges möjlighet för er verksamhet att hyra trevliga kontorsrum eller kontorsplats i attraktivt läge på Östermalm. Lokalen ligger i ett toppläge på Östermalm, precis i korsningen mellan Eriksbergsgatan/Birger Jarlsgatan - här har ni närhet till allt samtidigt som ni finner lugnet på Östermalm med Humlegården ett stenkast från porten. Eriksbergsgatan är en av Stockholms mysigaste gator med endast några minuters promenad till City, Stureplan och Odenplan. Med en kortare promenad ner längs Birger Jarlsgatan nås Stureplans mittpunkt och Östermalmstorg. Inom nära räckhåll finns flertalet trevliga parkområden såväl som caféer, gym och flertalet välkända restauranger. Lokalen huserar i en representativ byggnad och finns på plan 3 som nås via byggnadens hiss eller trapphus. I fastigheten möts man i markplan av en trevlig entréport med mycket glasfönster och fina spröjs, följt av en storslagen entréhall med en hiss, hög takhöjd samt fina trappuppgångar i kalksten. Totalt 5 st. kontorsrum i varierande storlekar finns att hyra, helt omöblerade om så önskas eller möblerade med skrivbord och skrivbordsstol. Här finns även möjligheten att endast hyra in sig på en arbetsplats med tillgång till skrivbord samt skrivbordsstol. Lokalen och kontorsrummen är i gott skick och utmärker sig av sin väl tilltagna takhöjd och stora fönster, vilket ger bra ljusinsläpp och bidrar till en god arbetsmiljö. Ett av kontorsrummen har exklusivt en egen balkong ut mot innergården. I hyran ingår gemensam tillgång till två representativa konferensrum utrustade med livekonferensutrustning så som ljud och bild samt HDMI-kablar för smidig uppkoppling med dator eller surfplatta/tablet. Ett konferensrum ger plats för upp mot ca 8-10 personer varav det andra konferensrummet ger utrymme upp mot ca 14-16 personer. Som Hyresgäst får man även tillgång till nyttjandet av en kaffemaskin, ett gemensamt kök och lunchrum såväl som skrivar-/kopieringsrum. Totalt 3 st. toaletter finns att gemensamt nyttja med övriga hyresgäster i lokalen. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 15

Utförande

Byggår:

1929

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna lokal är strategiskt belägen bara en kort promenad från Stureplan, där Norrmalm och Östermalm sammanflätas. I närområdet finns inte bara en mångfald av Stockholms främsta restauranger, caféer och barer, utan också alla bekvämligheter man kan önska sig, från shoppingmöjligheter till skolor, universitet och smidiga kommunikationsanslutningar. Allt ligger inom bekvämt gångavstånd. Här erbjuds ett centralt och attraktivt läge med närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter och vackra grönområden.

Företag i närheten:

i närområdet finns allt du kan tänka dig i form av caféer, restauranger, mataffärer, gym, frisörer, kemtvätt, 7-Eleven, bagerier, biografer, bibliotek m.m.

Kommunikationer

Busshållsplats direkt utanför entrén med Busslinje 2 och 96 såväl som till närmsta tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Tekniska Högskolan, Rådmansgatan, Hötorget och T Centralen samt Stockholms Centralstation och Arlanda Express. Gångavstånd till närmsta tunnelbanestation, Rådmansgatan (grön linje), samt Tekniska Högskolan (röd linje). Busshållsplats direkt utanför entrén.
Eriksbergsgatan 1A

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner