Ängsstigen 1

Tuletorget , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

112 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Etableringsmöjlighet intill Tuletorget!

Välkommen till Tuletorget, Sundbybergs mest eftertraktade affärsdestination! Här finns nu en enastående möjlighet för ditt företag att säkra en plats i det pulserande hjärtat av staden. Tuletorget är mer än bara en plats, det är en levande destination där affärer och kreativitet möts. Du kommer att vara omgiven av ett myller av restauranger, butiker och nöjesliv. Med utmärkt anslutning till kollektivtrafik, inklusive tunnelbana, bussar och pendeltåg, är det enkelt för dina anställda och kunder att nå din nya arbetsplats. Ljus hörnlokal med goda exponeringsmöjligheter som ger möjlighet för er verksamhet att synas i ett populärt område. Med en yta på 112 kvadratmeter och generöst med butiksfönster runt om, är denna lokal idealisk för att locka uppmärksamhet och kunder. Från huvudentrén möts man av en fräsch och öppen yta med ett pentry utrustat med spisplatta, diskmaskin, mikrovågsugn samt en stor kyl med frysfack. Denna yta kan även nyttjas som ett kontorslandskap. Lokalen inkluderar även ett eget utrymme för en kontorsplats samt en helkaklad WC med handfat samt dusch, En halv trappa upp når ni ett bekvämt kontorsrum, med utrymme för två eller tre kontorsplatser lämpligt för att hantera administration eller andra affärsbehov. Denna del har även en helkaklad toalett med en duschhörna samt en egen separat ingång. Lokalen har även ett lager med en separat gångdörr, lämpligt för mindre leveranser och lagerhållning. Denna del kan även nås internt via kontorsdelen. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra garageplats samt periodsparkering på gata, alldeles utanför lokalen. Sammanfattningsvis erbjuder denna hörnlokal med sina 112 kvadratmeter och omgivande butiksfönster en idealisk plats för er affärsverksamhet att växa och trivas. Dess flexibla layout och bekvämligheter gör det möjligt att skapa en attraktiv och funktionell arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och utforska möjligheterna som denna lokal har att erbjuda.

Ytor

  • Total yta:

    112 m2

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer och serviceinrättningar. Du hittar livsmedelsbutiker för dagligvaror, apotek, gym, banker och andra nödvändiga servicepunkter i närområdet. Torgets närhet till olika affärer och bekvämligheter gör det till en praktisk plats att leva och arbeta i.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt flygbussar inom gångavstånd. Det tar 8 min med pendeltåg till centralen och 5 minuter med pendeltåg till Odenplan. Spårvagnen tar dig till Mall of Scandinavia. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.
Ängsstigen 1

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner