Högklintavägen 9

Sundbyberg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

153 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Öppen verksamhetslokal i centrala Sundbyberg!

Välkomna till Högklintavägen 9 i Sundbyberg med närhet till allt! Här finns nu möjlighet att hyra en trevlig lokal i markplan med lastningsmöjlighet från baksidan. Från lokalen kommer du till Sundbyberg C på 2 minuter samt även till vackra Tornparken, Golfängarna och Lötsjön. Runt knuten finns Sundbybergs rika restaurangutbud att frossa från bästa restaurangerna, barerna och fiken såväl som närheten till kommunikationer med Duvbo T-bana, bussar 515 & 506 inom 3 minuter samt även Sundbyberg T-bana, pendeltåg och bussar inom 8 minuter. Lokalen omfattar totalt 153 m² och har två entréer, där du når lokalen dels genom trapphuset såväl genom lokalens baksida. Från entrén via trapphuset möts du av personalutrymmen så som WC samt pentry. Med goda inlastningsmöjligheter från lokalens baksida nås man av ett mindre lagerutrymme i dirketanslutning till dörren. Här finns även ett stort och luftigt kontorsutrymme med plats för två arbetsplatser, parkettgolv och bra ljusinsläpp med utsikt över kvarterets lummiga innergårdar och grönska. Vidare in i lokalen finns större lagerutrymmen med bra takhöjd, lämpligt för mindre lagerhantering. Hiss finns i huset. Lokalen kan komma att anpassas enligt överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst. Tillträde kan ske omgående.

Ytor

  • Total yta:

    153 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat. Här har du även närhet till allt vad du behöver som kommunikationer, skolor, förskolor, affärer, banker, restauranger, barer, bibliotek, apotek, systembolag, frisörer, idrottsplatser och grönområden. I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Företag i närheten:

Sundbyberg centrum och Signalfabriken erbjuder ett stort utbud av affärer, caféer, butiker och restauranger. Du hittar allt från mataffärer, klädesbutiker, elektronikaffärer, bokhandel, apotek, färghandel m.m. Då det gäller restauranger och mat är det här Sveriges restaurangtätaste stad. Längs mysiga strandpromenaden finns även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt flygbussar inom gångavstånd. Det tar 8 min med pendeltåg till centralen och 5 minuter med pendeltåg till Odenplan. Spårvagnen tar dig till Mall of Scandinavia. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.
Högklintavägen 9

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner