Järnvägsgatan 44

Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

161 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Ljus och fräsch lokal ett stenkast från Sundbybergs centrum!

Välkomna till Järnvägsgatan 44 i Sundbyberg med närhet till allt! Här finns nu möjlighet att hyra en trevlig lokal i markplan med fina ytskikt och öppen planlösning. Lokalen är i mycket gott skick, här är det bara att flytta in. Från lokalen kommer du till Sundbyberg C på 2 minuter samt även till vackra Tornparken, Golfängarna och Lötsjön. Runt knuten finns Sundbybergs rika restaurangutbud att frossa från bästa restaurangerna, barerna och fiken såväl som närheten till kommunikationer med Duvbi T-bana, bussar 515 & 506 inom 3 minuter samt även Sundbyberg T-bana, pendeltåg och bussar inom 8 minuter. Lokalen utgörs av tidigare två butikslokaler och omfattas av stora butiksfönster runt om och har en öppen planlösning som rymmer en generös butiksyta med genomgående fina ytskikt samt en yta lämpligt för kontors-/arbetsplatser. Här finns inte bara ett utan två pentryn i vardera lokaldel med bra förvaringsutrymmen, kokplattor samt plats för mikrovågsugn. Vidare finns det två WC utrustad med kakel och klinker. Lokalen har även ett arbetsrum-/lager i bakkant av den ena lokaldelen, vilket ger er goda möjligheter till ytterligare butiksyta eller utrymme för grövre produktionsytor. i den andra lokaldelens bakre del, finns det en trappa som leder er till en yta som ger er verksamhet goda lagringsmöjligheter. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    161 m2

Utförande

Byggår:

1945

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat. Här har du även närhet till allt vad du behöver som kommunikationer, skolor, förskolor, affärer, banker, restauranger, barer, bibliotek, apotek, systembolag, frisörer, idrottsplatser och grönområden. I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Företag i närheten:

Sundbyberg centrum och Signalfabriken erbjuder ett stort utbud av affärer, caféer, butiker och restauranger. Du hittar allt från mataffärer, klädesbutiker, elektronikaffärer, bokhandel, apotek, färghandel m.m. Då det gäller restauranger och mat är det här Sveriges restaurangtätaste stad. Längs mysiga strandpromenaden finns även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt flygbussar inom gångavstånd. Det tar 8 min med pendeltåg till centralen och 5 minuter med pendeltåg till Odenplan. Spårvagnen tar dig till Mall of Scandinavia. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.
Järnvägsgatan 44

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner