Tulegatan 14

Tuletorget , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

79 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Kontorslokal med ljus och charm mitt på Tuletorget i Sundbyberg!

Trevlig kontorslokal som är belägen på Tuletorget i det populära området Sundbyberg. Tuletorget är en central och livfull plats i Sundbyberg. Det är ett pulserande och bekvämt område som lockar både boende och besökare tack vare sin utmärkta närservice, bekväma kommunikationer, mångsidiga utbud av aktiviteter och enkel tillgång med bil. Charmig och ljus lokal som kan nyttjas som kontor eller skönhetssalong Med sina 79 kvm erbjuder den en perfekt arbetsmiljö med utrymme att växa och utveckla er verksamhet. När du kliver in i lokalen möts du av en välkomnande entré med en ljus och öppen reception. De generösa butiksfönstren skapar en inbjudande atmosfär och ger entrén ett naturligt ljus. Lokalen är uppdelad i fyra kontorsrum som löper i lodrätt riktning. Varje rum är generöst tilltaget och har stora butiksfönster vilket fyller rummet med naturligt ljus. Dessa rum är idealiska för produktiva arbetsdagar och möten med kunder. I mitten av lokalen finner du ett modernt kök som är utrustat med vita luckor och en vit laminatskiva som bänkskiva. Här finns allt du behöver för att tillreda måltider. Vit diskmaskin från Siemens, mikrovågsugn, spisplatta med fläkt, diskho med blandare samt en stående kyl med frys. Lokalen har även en WC utrustad med toalettsits, handfat och spegel samt präglas av svarta klinkerplattor på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra garageplats i Källarplan. Periodsparkering på gata. Tillträde kan ske omgående. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    79 m2

Omgivning

Företag i närheten:

Tuletorget är hjärtat av Sundbyberg och erbjuder en omfattande närservice som tillfredsställer både vardagliga behov och fritidsintressen. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer och serviceinrättningar. Du hittar livsmedelsbutiker för dagligvaror, apotek, banker och andra nödvändiga servicepunkter i närområdet. Torgets närhet till olika affärer och bekvämligheter gör det till en praktisk plats att leva och arbeta i.

Vägbeskrivning:

Tuletorget är lättillgängligt med bil och erbjuder goda parkeringsmöjligheter i området. Om du kommer med bil från centrala Stockholm kan du ta E4 norrut och sedan följa skyltarna till Sundbyberg. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten av torget och även möjligheter till parkering längs de omgivande gatorna.

Kommunikationer

Tuletorget har utmärkta kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att nå andra delar av Sundbyberg och Stockholm med kollektivtrafik. Sundbybergs pendeltågsstation, som är en viktig knutpunkt, ligger inom gångavstånd från torget. Från stationen kan du ta pendeltåg till centrala Stockholm och andra närliggande städer. Dessutom finns flera busslinjer som trafikerar området, vilket ger smidiga förbindelser till olika delar av staden.
Tulegatan 14

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner