Östermalmsgatan 26

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

815 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Större kontorslokal i A House Ark!

Perfekt lokal i industriell stil för er som söker det lilla extra! Öppet kontorslandskap med utsikt över Engelbrektskyrkan. Flertalet kontor- och mötesrum. Lokalen har ett fullt utrustat kök i anslutning till en öppen loungedel samt egen ateljé. Lokalen har möjlighet till extern och intern fördelning. Lokalen är en del av A house Ark – en destination för mat, mode, musik och media, där ni har en egen yta men med tillgång till husets delade resurser och erbjudanden. Genom ett serviceavtal med A house finns det möjlighet att nyttja mötesrum, eventlokaler, ta del av medlemsförmåner och programverksamhet, en reception som tar emot era besökare och hanterar er post, samt ett internt nätverk av byråer, formgivare, illustratörer och nischverksamma företag att samarbeta med. A house skapar destinationer som stimulerar kreativ utveckling och innovation. Inom varje hus faciliterar A house levande mötesplatser genom coworking, eventlokaler, programverksamhet och restauranger, där varje del blir ett kugghjul i maskineriet som inspirerar till denna utveckling. Läs mer om A house – www.ahouse.se.

Ytor

  • Total yta:

    815 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Den brutalistiska gamla Arkitekturskolan har fått sin upprättelse och har utvecklats till en central mötesplats med fokus på mat, mode, media och musik.

Närservice:

Utöver den service som A house erbjuder finns all tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med både tunnelbana och Roslagsbana. I direkt närhet finns även busshållplatser.
Östermalmsgatan 26

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder