Kungsgatan 37

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

128 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med många rum mitt i city!

Välkomna till en lokal med många fönster och rum på bästa läge! Här finns hela fem kontorsrum i olika storlekar, varav ett är delbart, ett pentry med plats för stort matbord, två toaletter och ett städskåp. En mycket ljus lokal med möjligheter att anpassa till vad som passar just er verksamhet bäst! Belägen mitt i city på Kungsgatan med tunnelbanan i fastigheten bredvid och Stureplan och Hötorget ett stenkast bort! Vänligen kontakta oss för att boka in en visning!

Ytor

  • Total yta:

    128 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

All tänkbar service finns utanför porten men även närhet till grönområden som Humlegården och Djurgården. Omgiven av restauranger, butiker, caféer, gym och gallerior. På bara några minuter nås Hötorget, Östermalmstorg, Stureplan samt Strandvägen och T-centralen. Utmärkta kommunikationer erbjuds med tunnelbanans gröna linje runt hörnet samt flertalet busslinjer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshuset Oxtorget finns precis vid entrén från baksidan av fastigheten. För frågor om plats och tillgänglighet i garaget hänvisas till Aimo Park.

Kommunikationer

Innerstadsbussar trafikerar Kungsgatan samt Sveavägen. I direkt anslutning till fastigheten finns T-bana Hötorget (Grön linje) och Stockholm Centralstation ligger endast några få minuters promenad från fastigheten.
Kungsgatan 37

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder