Sturegatan 18

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

116 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med karaktär och utsikt mot Humlegården.

Upptäck den perfekta arbetsplatsen i hjärtat av Stockholm! Denna fantastiska kontorslokal om 116 kvm är belägen intill Stureplan med en förtrollande utsikt mot den grönskande Humlegårdsparken. Kontorslokalen ligger en trappa upp i fastigheten och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö som kombinerar komfort och produktivitet. Den smarta och kreativa planlösningen ger en dynamisk atmosfär med öppet landskap, privat kontorsutrymme och trevligt mötesrum. Här finns alla förutsättningar för att främja samarbete och kreativitet bland ditt team. I lokalens bekvämligheter ingår ett pentry samt två toaletter varav en är utrustad med dusch. Dessutom har du privilegiet att ta del av en fastighetens innergård, perfekt för avkopplande pauser eller möten utomhus. Här kan du och ditt team njuta av frisk luft och en avkopplande atmosfär mitt i stadens pulserande centrum. Denna kontorslokal är det optimala valet för företag som söker en centralt belägen arbetsplats. Ta chansen att skapa en arbetsmiljö där både trivsel och effektivitet står i fokus. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck möjligheterna som denna fantastiska kontorslokal har att erbjuda!

Ytor

  • Total yta:

    116 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade och här hittar du ett brett utbud av restauranger och caféer. Med utsikt mot grönskande Humlegården som ligger precis utanför dörren och Stureplan på kort promenad erbjuds här båda härliga promenadstråk och uteliv nära arbetsplatsen.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer

T-banan röd linje, Stadion eller Östermalmstorg på nära gångavstånd. Flera bussar passerar nästan direkt utanför.
Sturegatan 18

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder