Västra Trädgårdsgatan 9

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

833 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik kulturhistorisk lokal på Västra Trädgårdsgatan!

Välkommen till Västra Trädgårdsgatan ett stenkast från pampiga Kungsträdgården. Denna kulturhistoriska byggnad från 1648 är bevarad med tidstypiska detaljer och fantastiska väggmålningar. Här finns kontor och konferensytor i varierande storlekar, en större hörsal och delvis inredd källarvåning med arkiv och vinkällare med inredning från 1500-talet. Fastigheten har tidigare ägts av Stockholms Handelskammare som huserade här fram till 2014. Lokalen är 833 kvm fördelat på 4 våningsplan (källarplan, bottenvåning samt 1 och 2 trappor) med en terrass. Fastigheten ligger perfekt intill Kungsträdgården med allt inom räckhåll, bra kommunikationer och all tänkbar service inom promenadavstånd

Ytor

  • Total yta:

    833 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget på Västra Trädgårdsgatan innebär närhet till city och puls med omedelbar närhet till NK-varuhuset, Gallerian och PK-huset. Dessutom är det ett stenkast från Kungsträdgården.

Närservice:

All tänkbar service finns i närheten. Gallerian och NK-varuhuset erbjuder ett stort antal butiker samt restauranger och caféer. Kungsträdgården bjuder på härliga promenadstråk och trevliga uteserveringar sommartid.

Kommunikationer

T-bana Kungsträdgården (blå linje), gångavstånd till Stockholms Centralstation, Spårvagn samt bussar som passerar Hamngatan och Regeringsgatan.
Västra Trädgårdsgatan 9

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder