Västra Trädgårdsgatan 9

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

217 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på Västra Trädgårdsgatan 9

Upptäck den perfekta arbetsplatsen i hjärtat av staden – en ljus och trevlig sekelskifteslokal om 217 kvm högt upp i huset. Denna kontorslokal ger dig en omedelbar känsla av värme och välkomnande atmosfär, tack vare generöst ljusinsläpp från flera håll. Den mixade planlösningen erbjuder en harmonisk balans mellan öppet landskap och flera rum i varierande storlekar. Här finns utrymme för kreativt samarbete i det öppna landskapet och möjlighet till koncentration i de mångsidiga individuella rummen. Det större konferens- och mötesrummet ger dig möjligheten att hålla inspirerande möten och presentationer i en professionell miljö. I lokalen finns två toaletter och ett mindre pentry för enklare måltider och en praktisk kaffestation för att hålla energin på topp under arbetsdagen. Denna kontorslokal är inte bara en plats att arbeta, utan även en plats att trivas och utvecklas. Med sin charmiga sekelskifteskänsla och smarta planlösning är detta den optimala arbetsmiljön för ditt företag. Ta steget mot en inspirerande arbetsdag och boka din visning redan idag!

Ytor

  • Total yta:

    217 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget på Västra Trädgårdsgatan innebär närhet till city och puls med omedelbar närhet till NK-varuhuset, Gallerian och PK-huset. Dessutom är det ett stenkast från Kungsträdgården.

Närservice:

All tänkbar service finns i närheten. Gallerian och NK-varuhuset erbjuder ett stort antal butiker samt restauranger och caféer. Kungsträdgården bjuder på härliga promenadstråk och trevliga uteserveringar sommartid.

Kommunikationer

T-bana Kungsträdgården (blå linje), gångavstånd till Stockholms Centralstation, Spårvagn samt bussar som passerar Hamngatan och Regeringsgatan.
Västra Trädgårdsgatan 9

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder