Brahegatan 30

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

84 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på Brahegatan!

Varmt välkommen till denna härliga kontorslokal högst upp i fastigheten på den attraktiva adressen, Brahegatan. Här sitter man och blickar ut över Stockholms takåsar medans man jobbar. Lokalen har både ett öppet landskap, enskilda arbetsrum och två wc varav en med dusch/bad. Lokalen är unik tack vare sin balkong på våning 7 mitt på Östermalm. Utöver kontorsytan på 84 kvm ingår en lageryta om 30 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

7

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade. Här hittar du ett stort utbud av populära restauranger och caféer. Stureplans kärna finner du inom promenadavstånd och med direkt närhet till Humlegården.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer

T-banan röd linje, Stadion eller Östermalmstorg på nära gångavstånd. Flera bussar passerar nästan direkt utanför.
Brahegatan 30

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder