Upplandsgatan 7

Norrmalm , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Varmt välkommen till Upplandsgatan 7 och dessa kontorsytor i ett attraktivt område i centrala Stockh

Varmt välkommen till Upplandsgatan 7 och dessa kontorsytor i ett attraktivt område i centrala Stockholm. Denna välplanerade lokal består utav två st större kontorsrum varav det ena i dagsläget är uppmöblerat för 8 st arbetsplatser och det andra är uppmöblerat för 2 st arbetsplatser. Här finns även ett separat mötesrum som hör till, uppmöblerat för 10 st personer. I aktuellt kontorsutrymme finns även en WC. Med fantastiskt ljusinsläpp och imponerande takhöjd ger lokalen en trivsam känsla med mycket rymd. Gemensamma utrymmen som lunchrum samt ett mötesrum delas med befintligt hyresgäst som hyr resten av lokalen. Befintlig hyresgäst är ett en tech-startup inom hälso- och sjukvårdssektorn. Denna samarbetsmiljö erbjuder både sociala och professionella nätverksmöjligheter. Med ett läge i hjärtat av Stockholm har du nära till både Stockholm Centralstation och Arlanda Express, vilket förenklar såväl lokala som internationella affärskontakter. Området erbjuder också ett brett utbud av lunchställen och kulturella aktiviteter. Avtal som tecknas är ett andrahandsavtal med avstående från besittningsskydd. För mer information eller för att boka en visning av denna trevliga lokal - varmt välkommen att kontakta oss!

Ytor

  • Total yta:

    70 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger på trivsam adress vid Norra Bantorget. Här har du bland annat Centralstationen och Arlanda Express på bekvämt promenadavstånd samt flertalet trevliga restauranger.

Närservice:

Stort utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Hotel Sign. Gott om träningsmöjligheter på bl.a. Centralbadet m.fl. för dig som vill träna på lunchrasten.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmsta T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.
Upplandsgatan 7

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA