Västmannagatan 4

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

88 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Trevlig lokal i markplan, perfekt för kontor/showroom och liknande verksamhet!

Varmt välkommen till denna pärla i hörnet Västmannagatan/Wallingatan! Lokalen har en egen ingång från gatan, och tonvis av karaktär. Några av Lokalens egenskaper; - Stora fina fönster ut mot gatan och ett riktigt härligt hörnläge - Stor öppen yta med generös takhöjd - WC + pentry i markplan - Övervägande ljusa och trevliga ytskikt - Entresolplan Fastigheten ligger i toppenläge med all tänkbar service runt knuten. Lokalen är belägen endast några få minuters promenad från Stockholms Central och Arlanda Express vilket är en stor fördel för dig som har inresande kunder eller personal. Som hyresgäst på Västmannagatan 4 har du även fri tillgång till omklädningsrum och uppvärmd cykelparkering. Tillträde möjligt enligt överenskommelse. Varmt välkommen att höra av dig för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    88 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Lokalen består utav en stor öppen yta i markplan, inklusive ett mindre samtals/mötesrum. I markplan finns även WC. Genom en dörr leds du till ytterligare ett utrymme som ingår i lokalen, vilket består utav 'backoffice' med ytterligare en WC (totalt 2 st WC i lokalen) samt 1 städskrubb. Här finns även ett ventilationsrum 1 tr upp med möjlig förvaringsyta i samma utrymme. Lokalen har även ett entresolplan med möjlighet till arbetsplatser, inklusive ett mindre förråd/mötesrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger intill Norra Bantorget och på endast 5 minuters promenadavstånd till Centralstationen där alla möjliga kommunikationer finns. Det är också nära till Tegnérlunden där du finner ett lugnt och trevligt grönområde mitt i stadens puls.

Närservice:

Stort utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Goda träningsmöjligheter i närheten. Stor kongresshall vid Norra Bantorget med parkering och Clarion Sign hotel med pool på taket.

Kommunikationer

Nära Centralstation där tåg, buss, t-bana och Arlanda Epress går. Närmsta tunnelbana är Hötorget, Rådmansgatan och/eller Centralen.
Västmannagatan 4

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA