Barnhusgatan 22

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

267 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Charmigt utrymme på Barnhusgatan 22 med flexibilitet och exponering

Nu finns möjligheten att hyra en ljus och trivsam lokal i markplan på Barnhusgatan 22! Med sina 267 kvm erbjuder denna lokal en lugn och samtidigt inspirerande arbetsmiljö, tack vare sina coola nivåskillnader och taklanterniner som bidrar till rummens naturliga ljus. Skyltfönstren ut mot gatan ger inte bara exponering för ditt företag utan skapar också en öppen atmosfär. Mångsidigheten i lokalen gör det möjligt att anpassa den efter dina unika behov, och de generösa ytor ger utrymme för olika arbetszoners skapande. Lokalen, med egen entré direkt från gatan, öppnar upp till en ljus yta både åt och vänster och höger (en kombination av både öppnare ytor samt några separata kontors/mötesrum). Rakt ner för trappan når du ytterligare rum och pentry/matplats. Platsen är centralt belägen intill Norra Bantorget med både Torsgatan och Vasagatan nära till hands. Närheten till Stockholms Centralstation gör lokalen lättillgänglig från alla håll, och området erbjuder flera parkeringshus för bekväm tillgänglighet. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av denna coola lokal!

Ytor

  • Total yta:

    267 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Lokalen består utav en mix av både större, öppna ytor i kombination med spearata kontors/mötesrum. Flexibel planlösning där det både går att öppna upp mer alt. bygga upp fler rum. Coola nivåskillnader.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger på trivsam adress vid Norra Bantorget. Här har du bland annat Centralstationen och Arlanda Express på bekvämt promenadavstånd samt flertalet trevliga restauranger.

Närservice:

tor utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Hotel Sign. Gott om träningsmöjligheter på bl.a. Centralbadet m.fl. för dig som vill träna på lunchrasten.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmaste T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.
Barnhusgatan 22

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA