Västmannagatan 1

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Härligt citykontor om 140 kvm på Västmannagatan 1, 2 tr upp i huset, toppläge med fin utsikt!

Varmt välkommen till Västmannagatan 1 och denna representativa och trevliga kontorslokal om 140 kvm i vacker sekelskiftesfastighet!Lokalen är mycket välkomnande med ett flertal inglasade rum i varierande storlekar. Det är även möjligt att öppna upp en del av rummen om så hade varit önskvärt! Lokalen har även; - Fräscht konferensrum med mycket ljusinsläpp. - 2 st WC - En bra mix av kontors och mötesrum i olika storlekar - Härlig takhöjd - Fransk balkong - Pentry Lokalen är belägen endast några få minuters promenad från Stockholms Central och Arlanda Express vilket är en stor fördel för dig som har inresande kunder eller personal.Fastigheten har en representativ och trevlig entré. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    140 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Läraren 2

Våningsplan:

2

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Stor utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor Kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Hotel sign. Stort utbud av träningsanläggningar i närområdet; bl.a. Centralbadet.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmaste T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.
Västmannagatan 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA