Upplandsgatan 3

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

423 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Prisvärd kontorslokal om 423 kvm i centrala Stockholm!

Varmt välkommen till Upplandsgatan 3 i hjärtat av Stockholm! Denna lokal om 423 kvm är fylld med potential och väntar på att utvecklas till något speciellt. Lokalen har b.la; -Två st balkonger -Ett fantastiskt hörnrum med fiskbensparkett -Stora fina fönster, vilka genererar ett mycket fint ljusinsläpp i lokalen -Flertalet kontors-och mötesrum i olika storlekar, samtliga med härlig rymd - 4 st WC varav 1 st med dusch -Hiss direkt in i lokalen, samt 2 st entréer från trapphuset Fastigheten är belägen i ett utmärkt centralt läge i Stockholm med en kombination av stadsliv och lugn, omgiven av kultur, nöjen och affärsverksamhet. Den är en idealisk plats för att förverkliga dina visioner och affärsdrömmar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    423 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen på en trivsam adress vid Norra Bantorget. Här har du bland annat Centralstationen och Arlanda Express på promenadavstånd samt flertalet trevliga restauranger i området.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett rikligt urval av affärer och restauranger. Nära Norra Bantorget finns en stor konferensanläggning, gott om parkeringsalternativ samt Clarion Hotel Sign. För den som önskar hålla sig aktiv under lunchen finns flera träningsanläggningar i närheten, inklusive Centralbadet.

Kommunikationer

Nära järnvägsstationen med möjligheter till att använda tåg, bussar, tunnelbana och snabbtåg till Arlanda.
Upplandsgatan 3

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA