Fräsarvägen 26B

Länna Industriområde , Skogås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Välskött fastighet uthyres med verkstads-/kontorsbyggnad, kallförråd och mark.

Inhägnad fastighet, med ett bra läge i Länna industriområde. Innanför grindarna finns det gott om mark med ett tält och kallförråd samt en byggnad. Byggnaden har lager, verkstad, pentry och omklädningsrum med dusch, bastu och wc i bottenplan, access genom en port. På övervåningen finns mycket fräscha kontorsytor med konferens och två köksytor med matplatser. Hela övervåningen har ryggåstak som ger ett mycket ljust och luftigt intryck.

Planlösning

Fastigheten är stängslad och har en grind vid entrén. Innanför grinden står tältet för förvaringsmöjligheter och här finns gott om parkeringar samt uppställnings möjligheter. Bakom byggnaden finns även ett kallförråd.
En port tar dig in i verkstads-/lagerdelen, här finns verkstad/lagerytor med golvvärme samt en spolyta med oljeavskiljare. Bakom verkstaden/lagret finns omklädningsrum med dusch och bastu. Ett mindre pentry finns i denna del också.
Till kontorsytorna på övervåningen finns två stycken entréer. Kontorsytorna har sex stycken kontorsrum i varierade storlekar, ett konferensrum, två köksdelar med matplatser samt två wc med duschar. Öppen planlösning i mitten av lokalen. Hela övervåningen har en generös takhöjd. 

Omgivning

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt, levande och attraktivt industriområde med god närhet till/från Stockholm city. Området karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Området ligger precis intill väg 73 och du tar dig med lätthet till/från Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter. God närhet till Stockholm söderort och ca 30 min till Nynäshamn. 
Bussar i närheten:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200
Industri & verkstad 200

Utförande

Våningsplan:

2

Teknisk information

Takhöjd:

2,8 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Fräsarvägen 26B

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv