Betongvägen 7

Länna Industriområde , Skogås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Pris

1 980 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Yteffektiv industrilokal i väletablerat industriområde.

Perfekt för egenföretagaren som behöver både lager/industriyta samt kontor. Bra läge i Länna Industriområde . Perfekt för ett företag i behov av kontorsplatser och eller lager, industri, tillverkningsutrymmen
Lokalen är i ett mycket bra skick med en stor lastport. I lokalen finns verkstad och lager med oljeavskiljare. Kundmottagning med glasvägg ut mot lager-/verkstadsdelen. Vidare finns en större kontorsyta med kök på det översta planet. Lokalen har två wc med duschar. 3-fas finns. Inventarierna för bilverkstad finns idag inte kvar.

Planlösning

Innanför lastporten som har mått ca 4x4,3 m finns i lager/verkstadsytor samt en wc med dusch och ett pausrum. Här finns det golvvärme. En trappa upp finns ett entresolplan som idag inrymmer en kundmottagning och ytterligare lagerytor. På andra våningen finns en öppen kontorsyta som har kontorsmattor här finns också ett kök och en wc med dusch. På våning 2 i den inre delen av lokalen finns en separat gångdörr som leder ut till en gemensam utrymningskorridor för byggnaden. I kortändan på korridoren finns också en gemensam hiss för enkel och smidig access det till övre planet. 

Omgivning

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt, levande och attraktivt industriområde med god närhet till/från Stockholm city. Området karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Området ligger precis intill väg 73 och du tar dig med lätthet till/från Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter. God närhet till Stockholm söderort och ca 30 min till Nynäshamn. 
Bussar i närheten:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Närservice

Övrigt

Brf Sågklingan, med adress Betongvägen 7 är en oäkta bostadsrättsförening med 46 st bostadsrättslokaler. Konceptet är anpassat för företagare som har behov av lättskötta, funktionella och lättanpassade lokaler.


FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning sker efter överenskommelse.

Visning fram till: enl ök
Indikativt bud senast: enl ök
Loi samt due dilligence start senast: enl ök
Överlåtelseavtal tecknas senast: enl ök
Tillträde senast: enl ök

Ytor

  • Total yta:

    210 m2

Ekonomi

Kontrakttyp:

Bostadsrättslokal

Pris/överlåtelseavgift:

1 980 000 kr

Utförande

Byggår:

2016

Våningsplan:

2

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Betongvägen 7

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv