Lyftkransvägen 7A

Länna , Skogås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Pris

2 150 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Perfekt läge i Länna Industriområde . Industri-/kontorslokal med bra ytor. Mycket lämplig för småföretagare, hantverkare eller egenföretagare som l...

Perfekt läge i Länna Industriområde. Industri-/kontorslokal med bra ytor. Mycket lämplig för småföretagare, hantverkare eller egenföretagare som letar efter en modern och välplanerad industrilokal. Effektiva kontorsplatser, lager-/industri-/tillverkningsutrymmen. Lastport om 4x4,5m

Planlösning

Välkommen till Lyftkransvägen 7A.

I Länna Industriområde återfinns denna effektiva industrilokal med allt du behöver för att bedriva din verksamhet på ett effektivt och bekvämt sätt. Lokalen har en generös takhöjd på ca 5 meter i markplan samt stor lastport för smidig in- och utlastning. 

Bottenvåning med betonggolv, golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare samt stor lastport om 4x4,5 m.
God plats plats för lagerhållning, uppställningsplats för fordon, verkstad, tillverkning eller liknande. 

På övervåningen finns ett fint kontor med grå textilmatta, ljusa väggar och öppen planlösning (kan enkelt delas upp i flera kontorsrum vid behov).
Välutrustat och fräscht kök i ljusa färger. Dusch och WC. God ventilation  samt uppvärmningssystem via luftvärmepump.

Läget i Länna Industriområde är perfekt för dig som vill ha en lättillgänglig lokal med goda kommunikationer. Området ligger nära till kollektivtrafik och har en god infrastruktur.

Omgivning

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt, levande och attraktivt industriområde med god närhet till/från Stockholm city. Området karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Området ligger precis intill väg 73 och du tar dig med lätthet till/från Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter. God närhet till Stockholm söderort och ca 30 min till Nynäshamn. 
Bussar i närheten:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Brf Lännahöjden

Bostadsrättsföreningen Brf Lännahöjden är en välskött och stabil förening, belägen i Länna industriområde. Mycket bra läge med smidig access till trafikleder och motorväg. I området finns många väletablerade företag inom bygg, industri, entreprenad m.m. 
Andel i föreningen är 4,112% 
Bostadsrättslokalen är inte pantsatt.

Det ingår 2 p-platser i anslutning till lokalen.
Fastighetens byggnad uppfördes 2016 och omfattar en industribyggnad om 24 bostadsrättslokaler innanför ett stängslat område med el grindar.

Bostadsrättsföreningen är ett oäkta bostadsföretag som endast upplåter lokaler till momspliktiga juridiska personer.
Föreningen äger marken.

Utförda renoveringar: Nya grindar 2022

Kommande renoveringar: Underhåll och förbättringar planeras att göras löpande under kommande år, bla planerar Brf Föreningen att eventuellt investera i kameraövervakningssystemet utöka belysningen i området kring fastigheten.

Avgiften som erläggs till bostadsrättsföreningen går bland annat till avsättningar för skötsel och underhåll av byggnaden, gemensam el/vattenförbrukning, snöröjning, ekonomisk och teknisk förvaltning, räntor, amorteringar etc.

Bostadsrättsföreningen är en så kallad oäkta bostadsrättsförening. Samtliga bostadsrättsinnehavare måste bedriva momspliktig verksamhet i lokalerna eller hyresgäst som hyr måste bedriva momspliktig verksamhet i lokalen.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 215
Tomtarea 215

Ekonomi

Pris:

2 150 000 kr

Lyftkransvägen 7A

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv