Ringstavägen 18

Björkede , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

287 m²

Hyra

690 kr/m²/år. Kallhyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt
I vackra Delsbo finns nu en möjlighet att hyra en fantastisk fastighet med ett mycket bra läge. Fastigheterna är varsamt renoverade och är inredda för maximal bekvämlighet. Den stora herrgården rymmer flera vackra och ändamålsenliga gemensamhetsutrymmen, såväl som gästrum för de boende med tillhörande badrum och relaxutrymmen. Idag är fastigheten fullt möblerad där inget har lämnats åt slumpen. Möjlighet finns för hyresgästen att hyra även inventarier och inredning, vilket minskar processen för att starta igång verksamheten. Detta är en fastighet som behövs upplevas på plats.

Ytor

  • Total yta:

    287 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

690

Hyresinformation:

Kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur:

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 börjar här och riksväg 84 från Hudiksvall går genom Delsbo vidare mot Norge. Fastigheten ligger på promenadavstånd från flera badplatser i närliggande sjöar.

Ringstavägen 18

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter