Hufvudsta Gård -Wagnshuset

Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

3 000 kr/m²/år

Tillträde

4 månader från underskrift ell

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Nybyggd vindslokal fastighet från 1825-tals hus. Egen uteplats med panorama utsikt över Mälaren

Hufvudsta Gård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200 år och familjen tänker äga det minst lika länge till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad- och joggingstråk längs Mälarens strand från Pampas marina. I det gamla "Wagnshuset" från 1825 byggs en ny vindsvåningen. Ny hyresgäst har stora möjligheter att vara med och påverka ny planlösning. Lokalen har egen entré och en mycket fin egen uteplats i söderläge med pannorama utsikt över Mälaren.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 120 120 3 000

Ekonomi

Tillträde:

4 månader från underskrift ell

Utgångshyra kr/m2/år:

3000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hufvudsta Gård -Wagnshuset

Byggår:

1850

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

3 av 3

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyld tilluft

Omgivning

Närservice:

-

Kommunikationer

T-bana: 10 minuter till Huvudsta centrum eller Västra Skogen Trafikleder: 5 minuter till Essingeleden eller Ulvsundaleden
Hufvudsta Gård -Wagnshuset

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB