Warfvinges väg 45

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

628 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Fräsch lokal i bra läge!

Här tas ni emot av en vacker och ljusdränkt entré på vägen upp till lokalen. Väl på plats möts ni av en öppen planlösning med ett stort och ljust kök. Här finns mötesrum i alla storlekar och lokalen har genomgående fina trägolv. Fastigheten innehåller kontor, gym, garage och förråd. På nordvästra Kungsholmen trivs idag både boende och kontorsarbetare. Blandningen har gjort området mer levande, samtidigt som kommunikationerna har blivit bättre och serviceutbudet rikare, inte minst vad gäller restauranger och caféer.

Ytor

  • Total yta:

    628 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Warfvinges väg 45

Byggår:

2009

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Närservice:

Nordvästra Kungsholmen har utvecklats till ett levande och välkomnande område för både boende och företag. Här har du många restauranger att välja på och det finns även gott om annan service, till exempel flera gym och Galleria Lindhagen med ICA Maxi, Systembolaget och Apoteket. Behöver du handla något som inte finns i närområdet, tar du bara tunnelbanan till Fridhemsplan eller city på ett par minuter.

Kommunikationer

T-bana: Stadshagen Bussar: ja
Warfvinges väg 45

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB