Segelbåtsvägen 5

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

255 - 571 m²

Hyra

1 450 kr/m²/år

Tillträde

Q1 2024

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Nyrenoverat ljust kontor centralt på Essingen med stor altan och sjöutsikt

Lokalen ligger på andra våningen med 2 stora altaner mot baksidan och med sjöutsikt längs hela långsidan av lokalen. Ljusinsläppet från två håll gör lokalen mycket ljus och trevlig. Hela planet är cirka 571 kvm och det finns även möjlighet att dela lokalen i två lokaler 255kvm och 316kvm. Lokalen har en blandning av stora och mindre kontor och öppenyta. Lokalen kan anpassas till cirka 15-40 personer. Det finns en varuhiss från lastkaj direkt upp till lokalen. Lokalen kommer att totalrenoveras med nytt pentry samt omläggning golvmatta i wc-rum. Duschrummet behålls men fräschas upp med polering av mattan. Utöver det målas lokalen upp. Ljust grå samt mörkare grå ljusgrå snickerier. Allmän belysning byts till LED samt nya armaturer. Det är cirka två minuter till både Mälaren och tvärbana. Det finns 2-5 garage platser med eluttag á 1 800 kr/månad.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 255 571 1 450

Ekonomi

Tillträde:

Q1 2024

Utgångshyra kr/m2/år:

1450

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Segelbåtsvägen 5

Våningsplan:

2 av 2

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

5 minuters promenad till centrum i Stora Essingen med butiker och restauranger. Gym och bad i området.

Kommunikationer

Bussar: Flera bussar passerar i närheten av fastigheten till både söder och Fridhemsplan Tvärbana: 2 minuter till hållplats Stora Essingen Trafikleder: 1 minut till Essingeleden
Segelbåtsvägen 5

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB