Segelbåtsvägen 15

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 - 7 500 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Fina kontor med fantastisk sjöutsikt och mycket förmånlig hyra. för mer info. https://www.essingefront.se/

Mycket förmånlig hyra + flyttkostnad från er nuvarande lokalisering och fiber in i lokal ingår om ni hyr ett helt våningsplan 694 upp till 1444 kvm. Fantastiska kontor i mycket hög finsish till otroligt förmånlig hyra. Essinge Front är en helt unik fastighet i Stockholms innerstad där vi kan erbjuda enastående fina lokaler från 148 kvm och uppåt till oerhört konkurrenskraftig hyra. Här finns möjlighet att hyra eget våningsplan i olika storlekar upp till 1444 kvm. Essinge Front ligger med fantastiskt sjöläge på Stora Essingen med egen brygga och tre terrasser med sjöutsikt och ett centralt läge lättillgängligt med bil och cykelavstånd till City tvärbanan utanför entrén och gott om parkering i garage samt separat parkeringshus. Samtidigt som läget är centralt är det också solitärt och passar t.ex utmärkt för myndighet, förbund och större organisationer. Essinge Front erbjuder kontor i hög klass, modern standard med mycket bra ventilation. Vi kan nu erbjuda fler mindre ytor än tidigare 148, 166, 260, 380 kvm osv. I huset finns också en komplett konferensanäggning med 9 st konferenssalar i olika format att hyra vid behov, den största tar upp till 550 personer. I Essinge Front kan du hyra attraktiva lokaler till mycket förmånlig hyra och flexibla avtal. Innan du hyr en annan lokal i Stockholm ta en titt och be om en offert här. Det finns gott om p-platser i parkeringshus och garage. Möjligt att hyra del av plan 8 148, 166 eller 380 kvm, plan 9 är 166 kvm, plan 3 finns 260 kvm, 694 kvm eget våningsplan med stor terrass, 1000-1444 kvm egna våningar med bla plan 5 nyrenoverat aktivitetsbaserat kontor. Med cykel når man snabbt Stora Essingen via Alviksbron, Gamla Essinge Broväg och Mariebergsbron eller Gröndalsbron. På sommartid finns även elpendelbåt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 148 7 500

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Segelbåtsvägen 15

Byggår:

1984

Renoveringsår:

2011

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

OMGIVNING/NATUR: Fastigheten ligger naturskönt i grön omgivning vid vattnet med egen brygga. Fina promenadstråk efter vattnet. PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Gott om platser i garage och parkeringshus

Kommunikationer

Tvärbana: Tvärbanan har station precis utanför entrén. Bussar: Bussar finns också i området linje 1 med mer än 10 avgångar i timmen i högtrafik Trafikleder: 3 minuter till Essingeleden Färja: På sommartid finns elpendelbåt från Ekerö till Stadshuset. T-bana: Tvärbanan har station precis utanför entrén.
Segelbåtsvägen 15

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB