Nygatan 18

Centrum , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

88 m²

Hyra

Tillträde

2025-02-01

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal utmed Nygatan

Nu har ni möjlighet att flytta in er verksamhet i en butikslokal mitt på stråket kring nedre delen av Nygatan. Eller varför inte nu äntligen satsa på att starta upp något nytt? Här erbjuder vi en lokal om 88 kvm ledig i början av år 2025. Vi är öppna för olika typer av verksamheter här, så kontakta oss idag för mer information, visning och dialog!

Övrig information

Övrigt:

Duvan 18 är en mycket centralt belägen fastighet, precis nedanför Gyllentorget. Fastigheten har en böandning av butiker, service och kontor.

Ytor

  • Total yta:

    88 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-02-01.

Utförande

Planlösning:

Lokeln är på totalt 88 kcm fördelat på butiksyta, mindre lager och personalutrymme. Lokalen har skyltfönster ut med hela lokalen mot Nygatan för god exponering. Inlastning sker via entrén på framsidan. Välkommen att kontakta mig redan idag för mer information!

Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett parkeringsgarage finns i källarplan samt att ett externt parkeringshus ligger i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

Då fastigheten ligger i Linköpingscentrum finns allt inom kort gångavstånd. Vare det sig är lunch som behöver handlas, ett shoppingärende som behöver göras eller en myndighet att besöka. Hela centrums utbud finns tillgängligt!

Kommunikationer

Nära gångavstånd till Linköpings resecentrum med tåg och bussförbindelser.
Nygatan 18

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum