Hjärnegatan 3

STOCKHOLM
Spara Dela
Hjärnegatan 3
Spara
Dela
Yta

8 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Behöver du extra förvaring?

Förråd beläget en trappa ned i byggnaden. Nås via hiss. Ingen verksamhet kan eller får bedrivas i lokalen

Ytor

  • Total yta:

    8 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är byggd 1956 och består av 6 våningar bestående av båda bostadshyresgäster och kontor med ett välkomnande och väl bevarat trapphus. Fastigheten är centralt belägen på en lugn gata ett par kvarter bort från Rådhusets tunnelbanestation. I området hittar man restauranger så som Kitchen & Table, Mamas & Tapas, Clarion Hotel Amaranten, Lokal och såklart klassikern Mäster Anders. Runt hörnan finns mysiga caféer, all tänkbar service och närheten till avslappnande promenadstråket Norr Mälarstrand.

Närservice:

All tänkbar service finns i närområdet.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Både gröna och blåa tunnelbanelinjen stannar på flera stationer på Kungsholmen och flera busslinjer trafikerar Kungsholmen.
Hjärnegatan 3

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder