Holländargatan 22

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

130 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i eget gårdshus med centralt läge!

Centralt belägen kontorslokal i eget gårdshus. Tyst och lugnt läge på Holländargatan med pulserande Drottninggatan, Sveavägen, Odenplan och Hötorget runt knuten. Lokalen är fördelad på två våningar och erbjuder ett öppet kontorslandskap med wc på den övre våningen och separata mötesrum, pentry och ytterligare wc på planet under mark. Trevlig innergård finns att nyttja.

Ytor

  • Total yta:

    130 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Holländargatan 22 är en tyst och lugn gata men ligger central belägen på en parallellgata till Sveavägen och Drottninggatan. Nära till flera grönområden, restauranger/caféer, gym och flertalet kommunikationer. Odenplan, Hötorget och Tegnérlunden ligger en kort promenad bort.

Närservice:

Stort serviceutbud runt husknuten längs med både Sveavägen och Drottninggatan av butiker, restauranger, caféer, postombud, bank samt all annan tänkbar närservice.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje Rådmansgatan runt hörnet samt knappt 10 minuters promenadavstånd till Odenplan station. Flertal bussar som stannar på Sveavägen och endast 15 min promenadavstånd till T-Centralen för pendeltåg, fjärrtåg, T-banor samt Arlanda Express.
Holländargatan 22

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder