Saltmätargatan 7

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

197 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med egen entré från gatan och skyltfönster!

En lokal i entréplan med skyltfönster! Med egen entré från gatan samt från trapphus finns möjligheten för en intern och en extern del. Planlösningen är fördelad med en entré som rymmer avhängning, en öppen yta för kontorslandskap, två toaletter varav en med dusch, pentry i anslutning till ytterligare en öppen yta att nyttja som matsal eller kontorslandskap, en förrådsyta samt fyra mötesrum i varierande storlekar. Belägen ett stenkast ifrån Sveavägen och Odenplan. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Ytor

  • Total yta:

    197 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Saltmätargatan är en tyst och lugn gata men ligger centralt belägen på en parallellgata till myllrande Sveavägen och Drottninggatan, ett stenkast ifrån Odenplan. Nära till flera grönområden, restauranger/caféer, gym och flertalet kommunikationer. Hötorget och Tegnérlunden ligger bara en kort promenad bort.

Närservice:

Stort serviceutbud runt husknuten längs med både Sveavägen och Drottninggatan av butiker, restauranger, caféer, postombud, bank samt all annan tänkbar närservice.

Kommunikationer

T-bana Rådmansgatan runt hörnet samt knappt 10 minuters promenadavstånd till Odenplan station. Flertal bussar som stannar på Sveavägen och endast 15 min promenadavstånd till T-Centralen för pendeltåg, fjärrtåg, T-banor samt Arlanda Express.
Saltmätargatan 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder