Saltmätargatan 19A

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

145 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i city med öppen planlösning!

Varmt välkomna till denna öppna kontorsyta på centrala Saltmätargatan! Här finns alla möjligheter att anpassa lokalen efter egna önskemål. I dagsläget finns förutom ett öppet kontorslandskap, ett mötesrum, två toaletter, ett pentry samt ett loungerum. Lokalen har många fönster som ger ljusinsläpp. Denna lokal går även att slå ihop med ytterligare 200 kvm för att få hela 345 kvm att växa i och kunna nyttja med oändliga möjligheter. Mycket centralt läge på lugn gata mellan Sveavägen och Drottninggatan. Nära till både tunnelbana, bussar och tåg. En trevlig innergård ger möjlighet till en paus eller jobbstund ute. Varmt välkommen att boka in en visning för att upptäcka lokalens potential!

Ytor

  • Total yta:

    145 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen i City/Norrmalm, på en parallellgata till Sveavägen. Närområdet erbjuder ett stort utbud av lunchställen, restauranger, butiker och service. I området finns också biografer och teatrar. Några av stadens mest uppskattade parker Vasaparken, Tegnérlunden och Observatorielunden finns nära.

Närservice:

I närområdet finns ett rikt och varierat utbud av butiker, restauranger, caféer, postombud, bank samt all annan tänkbar närservice.

Kommunikationer

Tunnelbana Rådmansgatan och Odenplan (Grön Linje) finns i direkt närhet. Vid Odenplan finns även pendeltåg. Ett flertal bussar trafikerar Sveavägen. Centralstationen och Cityterminalen, med pendeltåg, fjärrtåg, T-banor samt Arlanda Express, ligger på ca 15 minuters promenadavstånd. Helt perfekt läge för den som pendlar.
Saltmätargatan 19A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder