Mörsaregatan 14

Berga Helsingborg , HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 728 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lagerlokal uthyres i Helsingborg!

Lager på ca 864 - 1728kvm. Fri takhöjd under balkar är ca 7,1 meter i mitten och ca 6,3 meter ut mot byggnadens fasad. Två stora mark portar planeras och inhägnat område. Möjlighet att bygga till kontor med personal ytor. Välkommen att kontakta oss!

Ytor

  • Total yta:

    1728 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dolken 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde med närhet till både centrum och närliggande huvudvägar.

Närservice:

Inom gångavstånd finns det flera grönområden, träningsmöjligheter och ett flertal lunchrestauranger. Väla köpcentrum med ett 100-tal butiker och ett restaurangtorg med flera olika restauranger tar endast 5 minuter med bil. I utkanten av området finns även flera livsmedelsbutiker. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis, bensinstationer, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. Om du åker kollektivt går det både regional - och stadsbussar i området. Väljer du tåg finns Maria station en kort promenad bort. Närmaste busshållplats är Berga Brohult endast några minuters promenad.
Mörsaregatan 14

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB