Grenadjärgatan 8

Stattena , HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

205 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modernt och flexibelt kontor på vån 3 uthyres med tillträde omgående!

Välkommen till detta nybyggda kontor precis ovan landborgen i Helsingborg. Det här kontoret ger dig både inspiration och lugn. Fastigheten är modern och det andas hög kvalitet från det att du kommer in i entrén. Kontor på 205 kvm på våning 2 erbjuder i dagsläget en stor del enskilda rum med glas partier och ett stort konferensrum samt ett pentry. Konferensbordet och stolarna ingår eftersom det är anpassat för rummet. Tillträde omgående. Fastigheten erbjuder en fantastik utomhus yta med bord och stolar, grill för fina dagar till hyresgästerna. Läget ger dig omedelbar tillgång till kommunikationer, restauranger och närhet till Helsingborgs centrum. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    205 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jupiter

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stattena Centrum är en plats där människor möts, handlar och tar del av olika aktiviteter. I området finns både mataffär, gym och andra typer av verksamheter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns fri parkering i området och längs med Grenadjärgatan.

Närservice:

I området finns många små butiker av olika slag, banker, livsmedel, vårdcentral, apotek mm som du behöver i din vardag. Kvarterskrog, pizzeria och gym gör området levande även efter butikernas stängning.

Kommunikationer

Olika stads - och regions bussar passerar och stannar regelbundet på Stattena. Buss från Helsingborg C tar ca 5 min och med cykel ca 7 min.
Grenadjärgatan 8

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB