Mörsaregatan 14

Berga Helsingborg , HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

864 - 1 728 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lagerlokal med möjlighet till kontor och personal ytor uthyres i Helsingborg!

Byggnadens area är total ca 3 260 kvm varav lager ca 2 820 kvm och kontor ca 440 kvm. Lagret är fördelat på två hallar med direkt förbindelse till två skjutportar. Fri takhöjd under balkar är ca 7,1 meter i mitten och ca 6,3 meter ut mot byggnadens fasad. Det finns även höj- och sänkbara lastbryggor samt en markport. Nyrenoverade kontor finns i direkt anslutning till lagret. Pausrum finns med direkt anslutning till uteplats. Finns separata omklädningsrum med toalett och dusch. Lokalen kan delas av i mindre ytor med nya portar samt nya kontor och personalutrymmen. Lokal 1 har ca 1100 kvm lager och 440 kvm kontor - UTHYRD! Lokal 2 har ca 860 kvm lager Lokal 3 har ca 860 kvm lager Lokal 2 och 3 har mark port på baksidan på inhägnat område. Välkommen att kontakta oss!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 864 1 728

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dolken 6

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde med närhet till både centrum och närliggande huvudvägar.

Närservice:

Inom gångavstånd finns det flera grönområden, träningsmöjligheter och ett flertal lunchrestauranger. Väla köpcentrum med ett 100-tal butiker och ett restaurangtorg med flera olika restauranger tar endast 5 minuter med bil. I utkanten av området finns även flera livsmedelsbutiker. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis, bensinstationer, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen så att man når den enkelt från både motorväg E4 och E6. Buss går till centrala Helsingborg där det är enkelt att pendla via Centralstationen eller via Marias station som ligger endast 10 min gångavstånd från fastigheten.
Mörsaregatan 14

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB