Fraktgatan 10

Väla Södra , HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nybyggd lager lokal på ca 600 kvm på Väla Södra i Helsingborg

Nybyggd lagerlokal på ca 600 kvm på Väla Södra i Helsingborg. Takhöjd 6 m och ca 5,5 m under balk. Fastigheten ligger i närheten av Helsingborgs ridhus. Moderna lokaler med full kapacitet från golv till tak. Flertalet mark portar och möjlighet till solpaneler på inhägnat område med elektrisk grind och elstängsel. Kontor med pentry på ca 40 kvm och lager på ca 560 kvm. Bara några minuter till avfartsväg Helsingborg Östra med anslutning till E6/E4 Solceller på taket

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Slipstenen 7

Byggår:

2023

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Norr om Helsingborg, där de stora vägarna E4, E6 och E20 möts, ligger Väla södra och norra. I området finns stora och små företag från en mängd olika branscher. Det är smidigt att ta sig hit med bil eller buss. Från city går stadsbussarna flertalet gånger och resan tar 15-20 minuter. Tack vare närheten till Väla köpcentrum finns alla bekvämligheter här, som exempelvis butiker, restauranger, återvinning, bensinstationer och goda parkeringsmöjligheter.

Närservice:

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 2,5 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 3 kilometer norr om fastigheten, här hittar du bl.a. ett tiotal lunchrestauranger.

Kommunikationer

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Basaltgatan som trafikeras av stadsbusslinje nr 27 två gånger varje timme.
Fraktgatan 10

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB