Artillerigatan 42

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

365 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Sekelskifteslokal på Artillerigatan!

Välkomna till Artillerigatan 42 och vår kommande kontorslokal om 365 kvm belägen på våning 4 i fastigheten. I denna sekelskifteslokal med högt i tak och fräscha ytskikt möts du av en välkomnande entré med en varm och mottagande känsla. Lokalen har en rumsindelad planlösning i varierande storlekar samt ett större konferens/mötesrum som även går att använda som mindre kontorslandskap. Här finns även trevliga sociala ytor, pentry, flertalet wc samt dusch och förråd.

Ytor

  • Total yta:

    365 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 7

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt på Östermalm, ett stenkast från tunnelbanestationen Östermalmstorg. Omgiven av all tänkbar service så som restauranger, SATS, World Class och Fältöversten.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationen Östermalmstorg samt busstrafik på Sibyllegatan.
Artillerigatan 42

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder