Mariehällsvägen 37E

Bromma , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

269 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Karaktäristiskt Kontor/Lager om 269 kvm i anrik fabriksbyggnad från 1914 i Bromma/Mariehäll.

Lokalen lämpar sig mycket väl för ex. kontor/lager. Fastighetens karaktär präglas av industriell känsla i kombination med moderna materialval. En lokal med känsla utöver det vanliga. Lokalen har bl.a; - Smidig access via egen port i markplan - Ljusa fina ytskikt - Bra parkeringsmöjlighet - Bra strategiskt läge - Pentry, WC, Dusch Dörrens mått är: bredd: 1,45 m höjd: 2,05 m Snabbt tillträde möjligt! P-platser finns att hyra för 9500:-/plats och år. Även möjlighet till laddplatser finns! Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    269 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Mestadels öppen planlösning och ett par mötes/konferens/kontorsrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Sundbybergs centrum och Bromma Blocks. Fastigheten är belägen vid Bällstaån och Mariehäll. Ett par minuters promenad till tvärbanans station Bällsta bro och ytterligare ett par minuter bort ligger Sundbybergs pendeltågstation och t bana.

Närservice:

Det finns ett stort utbud av restauranger och butiker i Sundbybergs centrum och Bromma Blocks och på andra sidan Bällstaån ligger Marabouparken med restaurang Parkliv. I takt med att området växer ökar också serviceutbudet.

Kommunikationer

Tvärbana, station Bällsta bro, som går mot Solna station och Alvik. Pendeltåg, linje 35, till Sundbyberg och tunnelbanans blå linje 10 till Sundbybergs centrum.
Mariehällsvägen 37E

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA