Mariehällsvägen 37A

Bromma , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

111 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
Rumsindelat kontor i kontorshotell i gammal fabriksbyggnad ifrån 1914 i Bromma/Mariehäll. Lokalen har 4 kontorsrum och ett större konferensrum. Lokalen har bland annat; -Ljusa fina ytskikt -Ett mycket trevligt ljusinsläpp då lokalen är belägen högst upp i fastigheten -Gemensamhetsytor som pentry och WC delas med övriga hyresgäster på kontorshotellet. -God ventilation -Gott om p-platser finns att förhyra Fastigheten har prägel av gammal industribyggnad med moderna materialval. Fiber från Ownit finns indraget i lokalen. P-platser finns att hyra för 9500:-/plats och år. Tillträde möjligt från 1/11 2023, ev tidigare. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    111 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Linaberg

Våningsplan:

4

Planlösning:

Rumsindelad.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Sundbybergs centrum och Bromma Blocks. Fastigheten är belägen vid Bällstaån och Annedal. Ett par minuters promenad till tvärbanans station Bällsta bro och ytterligare ett par minuter bort ligger Sundbybergs pendeltågstation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns att hyra för 9500:-/plats och år

Närservice:

Det finns ett stort utbud av restauranger och butiker i Sundbybergs centrum; Signalfabriken samt Bromma Blocks. På andra sidan Bällstaån ligger Marabouparken med restaurang Parkliv.

Kommunikationer

Tvärbana, station Bällsta bro, som går mot Solna station och Alvik. Pendeltåg, linje 35, till Sundbyberg och tunnelbanans blå linje 10 till Sundbybergs centrum.
Mariehällsvägen 37A

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA