Fredsgatan 1

Sundbyberg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

158 m²

Hyra

1 800 /m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 120 kr/m² och år, fastighetsskatt 62 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Momsfri Butik/Kontors lokal om 158 kvm i markplan i centrala Sundbyberg.

En varm och karismatisk markplanslokal på 158 kvm erbjuder en möjlighet att etablera din verksamhet mitt i hjärtat av Sundbyberg, på Fredsgatan 1. Klicka gärna på VIDEO i bildspelet så fär ni en flygtur i lokalen. Med ett strategiskt läge nära kommunikationer och omgiven av ett stort utbud av butiker och restauranger, lämpar sig lokalen perfekt för butik eller kontor. Ljusa och öppna ytor ger flexibilitet för att skapa gott om plats för både butiksyta, kontor och lager. Stora skyltfönster ger optimal exponering mot gatan, medan bekvämligheten av markplan gör det enkelt för både personal och kunder att komma och gå. En unik möjlighet att ta din verksamhet till nästa nivå! Butiksdelen i gatuplan är ca 45 kvm och har två stora skyltfönster med ingång direkt från gatan. En trappa ner hittar du kontor, mindre lager med wc och litet pentry. Lagerdelen 1 tr ned kan även nås från bakgården/parkeringen. Lokalen är yteffektiv och har ett trevligt läge i korsningen Järnvägsgatan/Fredsgatan nära till t-bana, bussar och övriga allmänna kommunikationer. Snabbt tillträde möjligt! Lokalen är inte lämpad för: restaurang ,café, livsmedel, massage eller liknande verksamheter. Varmt välkomna att kontakta oss för personlig visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 158 1 800

Bekvämligheter

Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1800

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer värme 120 kr/m² och år, fastighetsskatt 62 kr/m² och år.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Signalfabriken med stort utbud av restauranger, butiker etc. Annedal, Mariehäll Bällstaån och Ulvsundasjön.

Parkeringsmöjligheter/garage:

1 p-plats finns att förhyra för 1300 kr/mån

Närservice:

Inom 5 minuters promenad har du tillgång till det mesta man kan behöva såsom restauranger, gym, systembolag, bageri, frisör, café, matbutiker, butiker, apotek etc.

Kommunikationer

Inom endast 3-4 minuters promenad har man tillgång till följande transportmedel; Tunnelbana (blå linje) Kungsträdgården-Hjulsta. Tvärbanan mellan Solna station och Sickla udde.
Fredsgatan 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA