Bällstaågatan 22

Bromma , Bromma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

202 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Egen Grindstuga från 1914 med industriell känsla om ca. 202 kvm i Bromma/Mariehäll.

Unik egen Grindstuga med mycket karisma med ett ypperligt läge invid Bällstaån i Bromma/Mariehäll! Lokalen har prägel av charmig fabriksbyggnad med moderna materialval och flera kontorsrum i kombination med öppna arbetsytor, pentry/2 wc/dusch och effektivt lager/förrådsutrymmen om 35 kvm med egen port i markplan. Huset är fördelat i tre plan enligt nedan; Plan 1: Lager/förråd om 35 kvm Plan 2: Kontor 89 kvm; entre, tre kontorsrum, 2 WC, dusch. Plan 3: Kontor 78 kvm; Pentry, fyra kontorsrum, teknikytrymme. Klassiska industrifönster med utsikt över Bällstaån, belägen ett stenkast ifrån Sundbybergs Centrum där du hittar all typer av service, butiker, café och restauranger etc. Ljusinsläpp från fyra väderstreck ger lokalen ett mycket trevligt dagsljus. Lokalen passar utmärkt för kreativa företag som söker en karismatisk lokal med det lilla extra. En lokal utöver det vanliga som måste ses på plats! Lokalen har bl.a; -Enorm charm och karisma! -Egen trevlig välkomnande entré -Förråd/lager i markplan med egen port för smidig access. -1 WC samt Dusch och pentry -2 p-platser ingår i lokalen samt ytterligare finns att förhyra intill fastigheten. -Snabbt tillträde möjligt! Fastigheten ligger i direkt närhet till Sundbyberg och trafikhuben med T-bana, Pendeltåg och spårvagn på 8 min promenad avstånd. Varmt välkommen att höra av dig för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    202 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

1911

Planlösning:

Rumsindelad planlösning med totalt 7 st kontorsrum. Huset är fördelat i tre plan enligt nedan; Plan 1: Lager/förråd om 34 kvm Plan 2: Kontor 80 kvm; entre, tre kontorsrum, wc/dusch och förråd Plan 3: Kontor 73 kvm; fyra kontorsrum, teknikytrymme.

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Sundbybergs centrum, Signalfabriken och Bromma Blocks. Fastigheten är belägen vid Bällstaån och Annedal. Ett par minuters promenad till tvärbanans station Bällsta bro och ytterligare ett par minuter bort ligger Sundbybergs pendeltågstation samt t-bana.

Närservice:

Det finns ett stort utbud av restauranger och butiker i Sundbybergs centrum och Bromma Blocks och på andra sidan Bällstaån ligger Marabouparken med restaurang Parkliv. I takt med att området växer ökar också serviceutbudet.

Kommunikationer

Tvärbana, station Bällsta bro, som går mot Solna station och Alvik. Pendeltåg, linje 35, till Sundbyberg och tunnelbanans blå linje 10 till Sundbybergs centrum.
Bällstaågatan 22

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA