Karlavägen 104

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 699 - 1 927 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Övrigt

Kontor med industrikänsla

Den här fantastiska lokalen med industrikänsla och karaktär har generös takhöjd upp till fyra meter och stora fönster med ljusinsläpp från två håll. Dispositionen är genomgående med fri utsikt mot Karlavägen och innergården. Här får ni modern och blandad planlösning med arbetsrum, luftiga kontorslandskap, moderna pentryn och sällskapsytor. Kontoret ligger på tredje våningen och har tre helt egna entréer. Placeringen i Garnisonen är trivsam och smidig och nära det mesta som ni behöver under arbetsdagen i form av restauranger, färdmedel, service och grönområden.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 699 1 927

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karlavägen 104

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Närservice:

Passa på att få bilen eller cykeln tvättad och laddad under arbetsdagen. Gör ett lunchärende utanför dörren där innerstan och gallerian Fältöversten väntar eller ta en joggingtur på Gärdet. Här blir det mesta enkelt med tunnelbanan något kvarter bort, bussar strax utanför porten och flera gym och restauranger i kvarteren. I huset finns en gemensam terrass med härliga odlingar utformade av Bee Urban. Och den stora takterrassen högst upp bjuder på magisk utsikt och möjlighet till möten med andra företag som jobbar i huset.

Kommunikationer

T-bana: Karlaplans t-bana är ca 350 meter från fastigheten. Bussar: Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset
Karlavägen 104

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB