Karlavägen 108

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

526 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontor

Skräddarsydd lokal med utsikt

Den här fantastiska lokalen har generösa ljusinsläpp från två håll och ligger högt upp i fastigheten på Östermalm. Dispositionen är genomgående med fri utsikt mot Karlavägen och över den fina innergården. Här kan vi skräddarsy en planlösning som passar just ert företags behov, oavsett önskemål om öppna ytor, rumsindelat eller en mix. Placeringen i Garnisonen gör det smidig med flera lunchrestauranger i huset och närheten till grönområden för en nypa frisk luft eller joggingtur på lunchen.

Ytor

  • Total yta:

    526 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karlavägen 108

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

7

Dokument

Omgivning

Närservice:

I huset erbjuds konferensservice, gym, restauranger och garage där kan du passa på att få bilen eller cykeln tvättad och laddad. Utanför dörren väntar innerstan med shopping i gallerian Fältöversten, tunnelbanan, fler träningsmöjligheter och många trevliga restauranger, som allt sammantaget gör att vardagen blir lite enklare. Med Karlavägen 108 som adress har ni vattnet, grönskan, cityliv och färdmedel behagligt nära. Stor gemensam takterrass högst upp på plan 15.

Kommunikationer

T-bana: Karlaplans t-bana är ca 350 meter från fastigheten. Bussar: Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset
Karlavägen 108

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB