Karlavägen 100

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 231 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontor

Smakfull lokal med terrass

I Garnisonen på Östermalm ligger denna moderna lokal med stora sammanhängande ytor i ett plan med plats för upp till hundra kollegor. Stilen är sober med lugna färger och moderna material. Från det rymliga pentryt går ni direkt ut på den härliga terrassen i söderläge för kanske en lunch eller kaffepaus. Ytorna är flexibla med möjlighet att jobba mer ostört om behovet finns. Idag är uppdelningen tydlig mellan kontorslandskap, kontorsrum för möten eller arbete och sociala delar med lounge och pentryt som har plats för många.

Ytor

  • Total yta:

    1231 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karlavägen 100

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Närservice:

Lokalen ligger fem våningar upp i Garnisonen där ni har tillgång till konferensanläggning, restauranger, gym och annan kontorsservice bara ett några trappor ner. I huset finns även tillgång till omklädningsrum med dusch. Kvarteret Garnisonen ligger mitt emellan City och grönytorna på Kungliga Djurgården. Här finns allt ni behöver utanför dörren eller bara några minuters promenadavstånd, såsom tunnelbana, bussar, Fältöversten på Karlaplan, restauranger, gym, service och vattenpromenaden längs Strandvägen.

Kommunikationer

T-bana: Karlaplan t-bana cirka 350 meter från lokalen Bussar: Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset
Karlavägen 100

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB