Karlavägen 104

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

680 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Kontor

Unik arbetsplats på Karlavägen

Upptäck 680 kvadratmeter med industriell karaktär och en varm atmosfär på Karlavägen 104 på Gärdet. Här ryms upp till 44 personer i ljusa och moderna kontorslandskap, med närhet till bekvämligheter och grönområden. Den härliga lokalen där pelare i fönsterpartierna och betongen framhävts skapar en unik prägel och ger en distinkt atmosfär. Denna centrala pärla på Östermalm sträcker sig till femte våningen och omfamnar 680 kvadratmeter av ljusa och moderna kontorslandskap, tysta arbetsrum, rymligt pentry och stora fönster som släpper in dagsljus från två håll. Beundra utsikten mot Karlavägen och innergården medan ni njuter av en planlösning som förenar det moderna med det tidlöst karakteristiska.

Ytor

  • Total yta:

    680 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-07-01. 2024-07-01

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karlavägen 104

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Närservice:

I huset får ni tillgång till en rad bekvämligheter, från konferensservice och gym till restauranger och garage. Tvätta bilen eller cykeln under arbetsdagen och ta en paus på den gemensamma terrassen med Bee Urbans odlingar. För den som längtar efter spektakulär utsikt och möten med andra företag i huset, väntar den stora takterrassen högst upp.

Kommunikationer

T-bana: Karlaplan t-bana cirka 350 meter från lokalen Bussar: Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset
Karlavägen 104

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB