Storgatan 2

Silverdalen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

25 000 m²

Hyra

178 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
Genom flera klimatsmarta investeringar skapas en ekonomiskt fördelaktig säker eldrift genom att fastigheten bl.a. har ett eget vattenkraftverk. • Med renoverade och väl underhållna lastportar har fastighetsägaren skapat en driftsäker anläggning med både sidoinlastning i lastbilar och traditionell baklastning. Fastigheten har 10 porthus. Inomhus finns även järnvägsspår för lastning av järnvägsvagnar. • Fastigheten erbjuder en maximal takhöjd på 21 meter med stora lagerhallar med containerhantering från 20-45 fot. Kan hanteras av såväl av truck som av stucker. • Flertalet laddstationer finns installerade för både lastbilar och personbilar. • Lokalerna värms med bergvärmepumpar och elen kommer från eget vattenkraftverk. • Området är inhägnat och har en egen vaktbyggnad. Rangerytorna är generösa och totalt omfattar hela fastigheten ca 14 hektar. • Personalutrymmen finns med både kontor, konferensrum, mötesrum, kök, omklädningsrum och duschar. En egen entré till dessa delar av lokalen möjliggör flexibelt användande av lokalen. Här finns möjlighet att skräddarsy en lösning som passar hyresgästen. • Tillstånd för skattelager (alkohol) finns, samt för miljöfarligt gods med Seveso tillstånd. Vidare kan tullfritt lager erbjudas i samarbete med ansluten speditör.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 25 000 178

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

178 kr

Prisinformation:

Högstbjudande

Utgångshyra kr/m2/år:

178

Utförande

Byggår:

1980

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget mellan Stockholm, Göteborg och Malmö skapar bra förutsättningar för en bra logistik. Så väl DSV som Schenker har terminaler i närheten. Järnvägsrälsen med industrispår som är besiktade går ända in i fastigheten. Tre diesellok finns inom fastigheten. Nu för tiden används järnvägen enkom för godstransporter. Utanför fastigheten går länsväg 129 vilken ansluter till riksväg 23. På ungefär 1,5 timme nås Jönköping via vägnätet och ca 4 kilometer från fastigheten ligger Hultsfreds flygplats.

Storgatan 2

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter