Arenagatan 12

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

231 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Flexibilitet för showroom eller kontor- Lokalen som gör närhet till allt svårslaget!

På Arenagatan formar sig något extraordinärt som kommer vara tillgängligt till våren – en imponerande lokal med generös takhöjd. Med en yta på ca 231 kvm i gatuplan och stora skyltfönster som ger utsikt mot gatan, är detta er chans att skapa ett showroom eller kontor som inte bara imponerar, utan verkligen står ut och gör ett starkt varumärkesintryck! Låt oss tillsammans skapa er nästa arbetsplats där kreativitet flödar och där varje dag blir en inspirerande upplevelse. Kontakta oss idag för att säkra denna extraordinära lokal och ge er verksamhet den plats den förtjänar.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet som består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 2-6 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED EBOM, Gold.

Ytor

  • Total yta:

    231 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Planlösningen för denna lokal är noga utformad för att maximera ljusinsläppet och skapa en känsla av luftighet och öppenhet. Imponerande stora fönsterpartier sträcker sig längs Arenagatan, omfamnande varje vrå med ett naturligt ljus som fyller varje hörn med en strålande atmosfär. Sätt era spår i varje vrå och låt era idéer forma varje kvadratmeter.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Närservice:

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.
Arenagatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum